Navigatie

Verzenden

Alle bestellingen worden via PostNL verstuurd als brievenbuspost of pakketpost (afhankelijk van de grootte van de bestelling). 
De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van je bestelling.Verzending boven de €100,- is gratis.

Levertijd

De levertijd bedraagt 1tot 2 weken tenzij anders vermeld. 

 

Retouren

Indien de bestelling onverhoopt niet voldoet aan je wensen, kan deze binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden zonder opgaaf van reden. 
Let op: Op maat gemaakte artikelen die speciaal voor jou worden gemaakt kunnen niet geretouneerd worden. 

Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@redicuultje.nl. Vermeld in de mail je naam, het ordernummer en om welk product het gaat. 


Zodra wij je retourmelding heb ontvangen, sturen we je per mail een bevestiging en retourinstructies. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Het advies is om de retourzending met Track & Trace te versturen, aangezien retourzending voor eigen risico is. 
Als wij de retourzending hebben ontvangen, ontvangt u het aankoopbedrag 14 dagen het terug.

Let op: terugbetaling van het aankoopbedrag geldt op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten (indien van toepassing) nog aan/op het artikel zitten. Mocht je bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per ommegaande retour naar de opgegeven afzender. De portokosten die bij het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de opgegeven afzender.

 

© 2016 - 2019 Redicuultje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel